Assistentiewoningen Aarschot

De assistentiewoningen van Residentie De Laak in Aarschot bestaan uit twee nieuwe, moderne gebouwen met alle modern comfort.
Ieder gebouw telt 24 woningen. Er is een aparte inkomhal en een lift voor telkens zes assistentiewoningen. De serviceflats zijn via een wandelpad (50 meter) verbonden met het nabijgelegen zorgcentrum. De bewoners van onze assistentiewoningen genieten mee van de diensten die het zorgcentrum aanbiedt. 

De residentie is gelegen aan de groene rand van Aarschot, maar toch dicht bij het gezellige centrum. Naar de Aarschotse stadskern is het ongeveer 10 minuutjes wandelen.
De wekelijkse markt, de prachtige Onze-Lieve- Vrouwkerk, ’s Hertogenmolens, het begijnhof, allemaal op wandelafstand. Aarschot heeft ook een rijk gevulde stedelijke bibliotheek en het cultureel centrum “Het Gasthuis” biedt een uitgebreid aanbod aan voorstellingen en optredens allerhande. Al deze trekpleisters zijn vlot bereikbaar vanuit onze residentie. 

De assistentiewoningen De Laak danken hun naam aan het vlakbij gelegen riviertje “De Laak”. Naast dat riviertje loopt een rustig verhard pad waar het heerlijk wandelen is, terwijl je het doen en laten van de eenden gadeslaat.

De combinatie van de aantrekkelijke dagprijs en het volledige aanbod aan voorzieningen maken Residentie De Laak onovertroffen in de regio Aarschot. De assistentiewoningen bieden u ruimte, (73M²), een overdekt zonneterras, een ruime bergkelder en een ondergrondse garage.
Al deze voorzieningen, evenals het poetsen van de gemeenschappelijke delen en het onderhoud van de tuin, zijn inbegrepen in de dagprijs. 

Woont u in de ruimere regio rond Aarschot en overweegt u een verhuis naar onze assistentiewoningen, dan is het goed om weten dat er op 200 meter van je flat een bushalte is.
Het station van Aarschot bevindt zich eveneens op wandelafstand. Leuven, Diest, Haacht, Heist-op- den Berg zijn vlot bereikbaar per trein.